Namíchejte si doma drinky z otevíračky Chronoshopu

Už je to měsíc, co se ateliér Chronoshop zabydlel na nové adrese v Široké ulici číslo 9. Stále ale vzpomínáme na opening party – na skvělou společnost, výtečné sushi, čepovanou „plzeň“ i osvěžující drinky, o něž se postarali barmani z Vikeza Gastro. Ti se s námi dokonce podělili o receptury, a tak aspoň část z celého zážitku si můžeme občas znovu dopřát.

Poptali jsme tedy recepty a přinášíme je jako inspiraci pro ty, kteří na ně vzpomínají – i pro ty, kteří si chtějí ochutnat to, co jsme pili. Mimochodem, jejich názvy byly vždy podpořeny jednou z přítomných značek…

B&T by Loee

Ingredience:
● Belvedere Organic Vodka
● Double Dutch Indian Tonic Water
● Plátek citronu

Postup:
● Sklenici o objemu 250 ml naplňte ledem.
● Odměřte 40 ml vodky.
● Dolijte tonik až po okraj.
● Jemně promíchejte barovou lžičkou.
● Ozdobte plátkem citronu.
● Servírujte.

B&T by Loee

Paloma by Rado

Ingredience:
● Volcan De Mi Tierra Tequila Blanco
● Double Dutch Pink Grapefruit Soda
● Plátek grapefruitu

Postup:
● Sklenici o objemu 250 ml naplňte ledem.
● Odměřte 40 ml tequily.
● Dolijte grepovou sodou až po okraj.
● Jemně promíchejte barovou lžičkou.
● Ozdobte plátkem grapefruitu.
● Servírujte.

Paloma by Rado

Americano by Marathon

Ingredience:
● Vermut Sedmero
● Campari
● Double Dutch Soda
● Plátek pomeranče

Postup:
● Sklenici o objemu 250 ml naplňte ledem.
● Odměřte vermut a Campari, každý po 20 ml.
● Dolijte sodou až po okraj.
● Jemně promíchejte barovou lžičkou.
● Ozdobte plátkem pomeranče.
● Servírujte.

Americano by Marathon

Flamingo by Oris

Ingredience:
● Rum Eminente Ámbar Claro
● Eizbach Cola Light
● Aperol
● Brusinkový džus
● Plátek limetky

Postup:
● Sklenici o objemu 250 ml naplňte ledem.
● Odměřte 40 ml rumu, 40 ml brusinkového džusu a 10 ml Aperolu.
● Dolijte colou až po okraj.
● Jemně promíchejte barovou lžičkou.
● Ozdobte plátkem limetky.
● Servírujte.

Otevíračku Chronoshop zaštítili barmani ze společnosti Vikeza Gastro, byli skvělí – díky

N/A Garibaldi by Sinn

Ingredience:
● Nochino Ruby Bitter & Sweet
● Double Dutch Pink Grapefruit Soda
● Supasawa
● Plátek limetky

Postup:
● Sklenici o objemu 250 ml naplňte ledem.
● Odměřte 40 ml nealkoholického bitteru.
● Přidejte střik kyselé směsi Supasawa.
● Dolijte grepovou sodou až po okraj.
● Jemně promíchejte barovou lžičkou.
● Ozdobte plátkem limetky.
● Servírujte.

Všechny zmíněné produkty zakoupíte na e-shopu iDrinks.cz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..