Už je to měsíc, co se ateliér Chronoshop zabydlel na nové adrese v Široké ulici číslo 9. Stále ale vzpomínáme na opening party – na skvělou společnost, výtečné sushi, čepovanou „plzeň“ i osvěžující drinky, o něž se postarali barmani z Vikeza Gastro. Ti se s námi dokonce podělili o receptury, a tak aspoň část z celého zážitku si můžeme občas znovu dopřát.
Poptali jsme tedy recepty a přinášíme je jako inspiraci pro ty, kteří na ně vzpomínají – i pro ty, kteří si chtějí ochutnat to, co jsme pili. Mimochodem, jejich názvy byly vždy podpořeny jednou z přítomných značek…
B&T by Loee
Ingredience:
● Belvedere Organic Vodka
● Double Dutch Indian Tonic Water
● Plátek citronu
Postup:
● Sklenici o objemu 250 ml naplňte ledem.
● Odměřte 40 ml vodky.
● Dolijte tonik až po okraj.
● Jemně promíchejte barovou lžičkou.
● Ozdobte plátkem citronu.
● Servírujte.
Paloma by Rado
Ingredience:
● Volcan De Mi Tierra Tequila Blanco
● Double Dutch Pink Grapefruit Soda
● Plátek grapefruitu
Postup:
● Sklenici o objemu 250 ml naplňte ledem.
● Odměřte 40 ml tequily.
● Dolijte grepovou sodou až po okraj.
● Jemně promíchejte barovou lžičkou.
● Ozdobte plátkem grapefruitu.
● Servírujte.
Americano by Marathon
Ingredience:
● Vermut Sedmero
● Campari
● Double Dutch Soda
● Plátek pomeranče
Postup:
● Sklenici o objemu 250 ml naplňte ledem.
● Odměřte vermut a Campari, každý po 20 ml.
● Dolijte sodou až po okraj.
● Jemně promíchejte barovou lžičkou.
● Ozdobte plátkem pomeranče.
● Servírujte.
Flamingo by Oris
Ingredience:
● Rum Eminente Ámbar Claro
● Eizbach Cola Light
● Aperol
● Brusinkový džus
● Plátek limetky
Postup:
● Sklenici o objemu 250 ml naplňte ledem.
● Odměřte 40 ml rumu, 40 ml brusinkového džusu a 10 ml Aperolu.
● Dolijte colou až po okraj.
● Jemně promíchejte barovou lžičkou.
● Ozdobte plátkem limetky.
● Servírujte.
N/A Garibaldi by Sinn
Ingredience:
● Nochino Ruby Bitter & Sweet
● Double Dutch Pink Grapefruit Soda
● Supasawa
● Plátek limetky
Postup:
● Sklenici o objemu 250 ml naplňte ledem.
● Odměřte 40 ml nealkoholického bitteru.
● Přidejte střik kyselé směsi Supasawa.
● Dolijte grepovou sodou až po okraj.
● Jemně promíchejte barovou lžičkou.
● Ozdobte plátkem limetky.
● Servírujte.
Všechny zmíněné produkty zakoupíte na e-shopu iDrinks.cz.